Bedrijfsuitje SUPPEN

Het ideale bedrijfsuitje: SUPPEN!
Wij hebben een leuke & inspirerende locatie in het Midden van Nederland! Vanaf ons strandje kan je heerlijk van genieten met onderstaande Workshops.

 

Sup & Wine

In samenwerking met:
Michelle de Hoop  “Gastronoom/Sommelier”

Wat kunnen jullie verwachten:

Je krijgt met je blote voeten in het zand een instructie om daarna door Elise op een mooie tocht mee te worden genomen op de Hollandse IJssel. Tijdens de ontspannen suptocht wordt er kennis gemaakt met de natuur:

uit je hoofd in je lichaam.

Na ongeveer 30 min gaan we op het supboard starten met een “WijnProeverij”. Deze unieke wijnproeverij wordt begeleidt door Michelle. Ze neemt jullie graag mee in haar wijnen, terwijl je omringt ben door de natuur. Na de proeverij peddelen we langzaam terug naar het strand waar je nog heerlijk kunt nagenieten van de wijntjes en de zon.

Workshop duurt ongeveer 2 uur (Maximale groepsgrootte is 20 personen)

 

Sup & Muziek

In samenwerking met:
Richard Andreas “Muzikant”

Wat kunnen jullie verwachten:

Elise geeft je een mooie suptocht over de Hollandse IJssel. . Deze suptocht wordt er kennis gemaakt met de Hollandse IJssel. Gezelligheid staat voorop. Terug op ons strandje aangekomen gaan de deelnemers met Richard een muziek workshop doen.

Samen onbevangen een muzikale en ritmische beleving ervaren met Boomwhackers (plastic buizen) Het kan met de workshop KOA RIDDIM. Onder begeleiding van een ervaren muzikant gaan jullie kennis maken met de mogelijkheden van de gekleurde plastic buizen. Samen leren ritmes en melodieen te spelen, van eigen improvisaties tot het spelen van bekende liedjes op popsongs.

Dit is een leuke workshop als teambuilding of gewoon om samen plezier te maken.

Workshop duurt ongeveer 2 uur (Maximale groepsgrootte is 20 personen)

 

Voor beide workshops geldt specifieke wensen zijn bespreekbaar.

 

 

Nieuwsgierig?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie op over onze lessen of verhuur. Voor het boeken van een datum / beschikbaarheid nemen wij telefonisch of per e-mail verder contact met je op.

Neem contact op