Over ons

 

Mijn naam is Elise Janszen en ik ben getrouwd met Paul. Samen hebben wij een zoon, Perry. Het suppen hebben wij als gezin een aantal jaar geleden ontdekt op Ibiza. De totale workout en fun voor ons alledrie. Ik ben opgegroeid met verschillende watersport activiteiten. Dit heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. De natuur geeft mij de rust en de ruimte voor creativiteit. Het is heerlijk om in de natuur je workout te doen en de positieve vibe te voelen. Ik geloof erin dat liefde energie is en liefde hoort te stromen. Wie ben ik…. een vrouw die het heerlijk vindt om het beste uit een dag te halen! Dit doe ik door de juiste balans op te maken. Liefde, werk, sport, gezin, alles moet in evenwicht zijn. Daar ben ik steeds naar op zoek geweest.

Alles waaraan je aandacht geeft groeit …. onze droom: onze eigen sup school en verhuur ‘Sup & Beach’ in IJsselstein is uitgekomen in 2017.

Nieuwsgierig?

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie op over onze lessen of verhuur. Voor het boeken van een datum / beschikbaarheid nemen wij telefonisch of per e-mail verder contact met je op.

Neem contact op